Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Yatırımcı Spencer Bogart Konuştu: Bitcoin’de Dibe Çok Yakınız

Kripto para piyasalarında sözüne en fazla kıymet verilen yatırımcılardan birisi olan Spencer Bogart, CNBC’nin referans programı Fast Money’e konuk oldu ve kripto para sektörüne ilişkin çeşitli ön görülerini paylaştı.

Bogart, Bitcoin’de dip seviyeye artık oldukça yakın olunduğunu belirtirken, yaptığı açıklamada birçok pozitif haberin ise, henüz fiyat olarak kendini yansıtmadığını belirtti. Başarılı yatırımcı, şunları söyledi:

”Şu anda piyasada çok fazla bir hareket gördüğümü söyleyemem. Geçtiğimiz yılın sonlarına bakacak olursak, o dönem piyasalar tam bir zirve yapmıştı. O günlerde çıkan olumsuz haberlerin hemen hiçbiri, fiyata aynı yönde etki yapmıyordu. Şu anda da, onun ters versiyonunu yaşıyoruz. Birçok olumlu haber her gün gelip duruyor ancak bunlar fiyata hiç etki etmiyor.”

Kripto para piyasalarının düşüşte olduğu bu dönemin, aslında teknik açıdan olumlu gelişmeleri beraberinde getirdiği aşikar. Bakkt platformu, Yale yatırımı ya da TD Ameritrade’in ErisX’i bunlara basit birer örnek. Bitcoin fiyatı ile ilgili de ön görülerini paylaşan Blockchain Capital yatırımcısı, BTC fiyatı ile ilgili de şunları söyledi:

”Bu yılın başında gördüğümüz zirveden şu an neredeyse yüzde 70 daha aşağıdayız. Kripto para piyasalarında yer alan hemen her koin, şu anda bu tarz bir düşüş yaşıyor. Dibi gördük mü, bence henüz değil ancak o seviyelere oldukça yakın olduğumuzu düşünüyorum.”

Spencer Bogart’ın işaret ettiği gelişmelerin fiyata olumlu bir etki yapıp yapmayacağını ise zaman gösterecek.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment