Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Yazar: “Merkez Bankası Doları Mahvediyor. Değer Saklama Aracı Olarak Bitcoin (BTC) Alın”

“Zengin Baba Yoksul Baba” kitabının ünlü yazarı Robert Kiyosaki, ABD Merkez Bankası’nın (Fed) doların alım gücünü yok ettiğini bu yüzden insanların bitcoin (BTC) satın alması gerektiğini söyledi.

Değer saklama araçlarından biri olarak bitcoin‘i sıklıkla savunan Robert Kiyosaki, Twitter hesabı üzerinden 2 Şubat tarihinde yaptığı gönderide Fed ve ABD Hazinesi‘nin doları yok ettiğini ve varlıklarını dolarda muhafaza eden yatırımcıların “finansal felakete” doğru gittiğini söyledi. Ayrıca gönderide “finansal refaha” gitmenin bir milyon yolunun olduğunu belirten Kiyosaki, değer saklama aracı olarak bitcoin, altın ve gümüş kullananların daha güvende olacağına inanıyor.

Finansal refaha giden bir milyon yol ve finansal felakete giden bir milyar yol var. Fed ve Hazine, milyarlarca dolarlık tasarruf sahibini ve bilgisizleri finansal felakete göndererek doları mahvediyor. Finansal refaha gidin. Altın, gümüş ve bitcoin’den tasarruf edin.

Son iki yılda pandemi nedeniyle yaşanan krizde dünya çapında birçok merkez bankasının karşılıksız para basması, eleştirmenler arasında itibari paranın devalüasyonunun ve ekonomik çöküş senaryolarının sıkça konuşulmaya başlanmasına sebep oldu. Birçok teorisyen ve eleştirmen hiperenflasyonun dünyayı ele geçirebileceği ve insanları yoksulluğa sürükleyebileceği teorilerinde bulunuyor. Bunların arasına son olarak yaptığı paylaşım ile “Zengin Baba Yoksul Baba” kitabının yazarı Robert Kiyosaki‘de katılmış oldu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!