Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Yazar Robert Kiyosaki Enflasyon Endişesiyle Bitcoin ve Ethereum Aldığını Söyledi

Zengin Baba Yoksul Baba kitabının yazarı Robert Kiyosaki, artan enflasyon endişesiyle daha çok bitcoin ve ethereum aldığını söyledi.

Kiyosaki’nin geçen hafta Twitter’da paylaştığı gönderide:

Ne alırsan 1 dolar olan dükkanlar bile artık 1,25 dolara ürün satıyor. Enflasyon, sadece yoksullardan ve orta sınıflardan alınan bir vergidir. Zenginleri daha zengin yapar. Akıllı ol, daha zengin ol. Daha fazla altın, gümüş, bitcoin, ethereum, emlak ve petrol satın alıyorum.

dedi.

Kiyosaki insanları daha önce birkaç kez enflasyon konusunda uyardı. Ayrıca bir süredir bitcoini öneriyor.

Yazar Kiyosaki, daha önce Twitter üzerinde yaptığı bir diğer paylaşımda başkan Joe Biden ve Merkez Bankası’nın yoksul insanları soyduğunu ve ikisinin de ”yozlaşmış” olduğunu iddia etti. Dev bir çöküşün geleceği, ardından sıkıntılı bir döneme girileceği konusunda uyarıda bulundu.

Mayıs ayında Kiyosaki paylaştığı gönderide, FED’in karşılıksız para basıp, doları değersizleştirdiğini bu sayede enflasyondan daha az zararla çıkmayı istediğini belirtti. Ve yine yatırımcılara “Altın, gümüş ve bitcoin ile devam edin” dedi.

Zengin Baba Yoksul Baba, Robert Kiyosaki ve Sharon Lechter tarafından ortaklaşa yazılan 1997 tarihli bir kitaptır. Uzun süredir en çok satanlar listesinde yer almaktadır. Kitabın 32 milyondan fazla kopyası 109’dan fazla ülkede 51’den fazla dilde satıldı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!