Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Yönetici: Yatırım Firmaları, Bitcoin’e Yönelecek

Agecroft Partners adlı danışmanlık firmasında CEO’ olarak görev yapan Don Steinbrugge, yaptığı açıklamada önümüzdeki dönemde serbest yatırım fonlarının Bitcoin’e dönüş yapacağını söyledi.

Başarılı isim, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada Bitcoin’in harika bir teknolojiye sahip olduğunu ifade ederken, şunları söyledi:

”Gerçekten Bitcoin harika bir süreçten geçiyor ve bu yolda yatırımcılarına büyük de bir heyecan vaad ediyor. Bana kalırsa Bitcoin’in arkasında harika bir teknoloji var ve insanların bir kısmı, bu teknolojiyi kullanarak enflasyona karşı riskini minimize ediyor.”

Amerika ve Çin arasındaki ticaret savaşlarının da global çapta piyasalarda ciddi bir stres oluşturduğunu ifade eden başarılı isim, bu durumda Bitcoin’in artmasının ise, kendisi için pek de büyük bir sürpriz olmadığını ifade etti.

Bitcoin ile ilgili olarak kişisel yorumlar da yapan Stuinbrugge, şunları söyledi:

”Ben kişisel olarak pek bir yorum yapmak istemem ancak gelecekte serbest yatırım fonlarının bu alana yoğunlaşacağı kesin. Çünkü kimse zorlu piyasa şartlarında aynı yerlerde kalmak istemez. Herkes bir nevi kaçış arar. Ki bence şu an için bu kaçış adresi Bitcoin’dir. Gelecekte bu yönde daha fazla serbest yatırım fonunun burayı test edeceğini göreceğimizi düşünüyorum.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment