Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Pompliano: Kişisel Servetimin Yüzde 50’sinden Fazlası BTC’de

Kripto para sektörünün en önde gelen isimlerinden birisi olan ve sektör ile ilgili yaptığı yorumlar büyük bir dikkat ile takip edilen Anthony Pompliano, kişisel servetinin yarısından fazlasının Bitcoin’de olduğunu açıkladı.

Morgan Creek adlı dijital yatırım şirketinin kurucusu ve aynı zamanda CEO’su olan başarılı isim, CNBC’nin ünlü programı Squawk Box’a yaptığı açıklamada, Bitcoin’e olan güvenini bir kez daha yineledi.

Kanadalı iş adamı ve ünlü TV siması Kevin O’Leary’nin de konuk olduğu programda konuşan Pomp lakaplı usta yatırımcı, Bitcoin ile ilgili olarak ‘şu anda kişisel servetimin yüzde 50’sinden fazlası bu üründe’ dedi.

O’Leary ise, buna cevap olarak şunları söyledi:

”Elbette yatırım çeşitlendirme güzel bir şey ancak Pomp; bana kalırsa yüzde 50’den fazlasını tek bir yere bağlayarak biraz çılgınlık yapmışsın.”

Pomp, daha sonra O’leary’e kendi kişisel servetinin yüzde kaçının hisse senetlerinde olduğunu sordu. Başarılı iş adamı, konuya net bir yanıt vermekten kaçınsa da, hiçbir hisse senedine yatırım bütçesinin yüzde 5’inden fazlasını ayırmadığını söyledi.

Bu tartışma, haliyle kripto para sektörünün sosyal medyasında da büyük gündem oldu ve insanlar, Pomp’u yaptığı bu cesur hamleden ötürü tebrik etti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment