Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Pay Pal Kurucusundan İlk Hamle: BlockFi, 18 Milyon Dolarlık Yatırım Aldı

Amerika Birleşik Devletleri merkezli kripto para firması Block Fi, önemli bir yatırım turunu büyük bir başarı ile noktaladığını duyurdu.

Firmadan yapılan açıklamada, A serisi fonlama turunda Block Fi’nin toplamda 18 milyon dolarlık bir yatırım aldığı ifade edilirken, yatırıma katılan kurumlar arasında ConsenSys Ventures, Akuna Capital, Avon Ventures, Susquehanna, CMT Digital, Morgan Creek ve PJC gibi firmaların bulunduğu ifade edildi.

Bu üstte belirtilen firmaların katıldığı fonlama turunda yer alan kripto para şirketleri ise Winklevoss kardeşlerin kurduğu Winklevoss Capital ile, ünlü kripto para fenomeni Mike Novogartz’ın sahibi olduğu Galaxy Digital oldu.

Pay Pal kurucuları tarafından yürütülen ve firmanın yatırım kolu olarak ifade edilen Valar adlı firma ise, en fazla yatırımı yaparak bu A serisi yatırım turunun lideri oldu.

Bu yatırım, Pay Pal kurucusu Peter Thiel’in, yaptığı ilk kripto para yatırımı olarak da tarihteki yerini aldı.

Kurumsal yatırımcıları hedefleyen ve kripto para sektörü ile ilgili olarak kredi verme amacını taşıyan Block Fi, şu an için ciddi bir hacim elde etmeyi başarmış durumda. Firma, önümüzdeki dönemde bu yatırımları arttırarak, müşterilerine daha iyi bir hizmet vermeyi amaçlıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment