Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlülerin Hack Geçidi: Şüpheli Meme Coin Paylaşımlarına Dikkat!

ABD’li popüler televizyon yüzü Caitlyn Jenner, hack şüphelerinin gölgesinde X hesabından meme coin paylaşımında bulundu.

Caitlyn Jenner’ın X hesabı, 26 Mayıs Pazar günü meme coin paylaşımında bulundu. Söz konusu paylaşımda “Hadi hep birlikte kazanalım! Bana en sevdiğiniz memecoin’lerden bazılarını buraya gönderin” ifadelerine yer verildi.

Jenner’ın bu paylaşımları hack şüphelerini gündeme getirdi. Fakat söz konusu hesaptan, herhangi bir hack durumunun yaşanmadığına dair paylaşımlar da geldi. Buna karşılık kısa süre sonra yüklenen bir videoda, “Bugün çok şey oldu ve evet, kripto hesabım gerçek” cümleleri dikkat çekti.

Tüm bu ısrara rağmen topluluk, hem videonun hem de atılan twitlerin gerçekliği konusunda şüpheci yaklaştı. Yine aynı gün, ABD’li rapçi Rich the Kid’in X hesabından da benzer bir meme coin paylaşımı yapılmıştı. Fakat bu paylaşım kısa süre sonra silinerek farklı bir hack vakasına dair şüpheleri alevlendirdi.

Blockchain araştırmacısı CodeXBT, Jenner ve Rich the Kid’in paylaşımlarının kaynağında ortak bir kripto para cüzdanı olduğunu belirterek hack ihtimalini güçlendirdi. CodeXBT, “Herkes sağda solda hacklenirken, bugün tweetlere güvenmezdim.” ifadeleriyle dikkat çekti.

26 Mayıs günü GiganticRebirth’in de hesabı hacklenmiş ve Ordi (ORDI) özelinde yapılan paylaşımlar kısa süreli yükseliş getirmişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!