Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlülerin Solana Meme Coinlerine Dikkat: Bu İsim 4 Günde 400 Bin Dolar Kaldırdı!

ABD’li popüler televizyon yüzü ve Donald Trump destekçisi Caitlyn Jenner, meme coinleri seri üretime bağlayarak kısa sürede güzel kar etti.

Caitlyn Jenner kısa süre önce yaptığı meme coin paylaşımıyla gündeme gelmiş ve sosyal medyadaki 3,3 milyon takipçisi sayesinde büyük etkileşim toplamayı başarmıştı.

On-chain analiz platformu Lookonchain, Caitlyn Jenner’ın piyasaya sürdüğü ilk meme coin JENNER sayesinde 43 bin dolar kazandığını gözler önüne serdi. Jenner, kendi meme coin’i JENNER’ı piyasya sürer sürmez 221 dolarlık alım yaptı ve hepsini 43 bin dolar kar ile kısa süre içerisinde sattı.

Meme coinler sayesinde hızlı kazancın tadına varan ve seri üretime geçen Caitlyn Jenner, ilk projesinin ardından 12 farklı meme coin daha üretip piyasaya sürdü. Bu 12 meme coin sayesinde sadece 4 günde 400 bin dolar kazanç sağladı.

Kendini saklama konusunda pek başarılı olmayan ünlü isim, tüm kazancını aynı Binance hesabına göndererek bariz bir şekilde ifşa oldu.

Sosyal medya hesabından sürekli olarak Donald Trump’a yönelik destek içerikleri paylaşan Jenner’ın meme coinlere olan bu ilgisi şaşırtmaya devam ediyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!