Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Upbit Kripto Para Borsasının İşletmecisi, Önümüzdeki Ay Singapur Tabanlı Kripto Para Borsasını Açıyor

Dünyaca ünlü Kakao firmasının üyesi ve aynı zamanda Güney Koreli kripto para borsası Upbit‘in işletmecisi Dunamu, 19 Eylül tarihli Yonhap News kaynağının aktardığına göre, Singapur merkezli yeni kripto para borsasını önümüzdeki ay açacak.

Yonhap’a göre, Dunamu 2018 yılının Şubat ayında Asya piyasasına açılmak adına çoktan bir şube kurulumu gerçekleştirmiş bile. Singapur merkezli kripto para borsasının tam açılış tarihi henüz kesin olmasa da, firmanın Yonhap’a yaptığı açıklamaya göre yeni platform Ekim ayı gibi hizmete girecek.

Upbit’in mevcut Singapur şubesinin yöneticisi Kim Kook-huyn, konu hakkında Yonap kaynağına şunları ifade etmiş:

”Singapur proaktif olarak blockchain teknolojisini desteklediği için, bizim ülkeye olan ilerlememiz de bir çok sektör ile ilgili projeye önderlik etmemize ve küresel bir rekabete ulaşmamıza yardımcı olacaktır.”

CoinMarketCap verilerine göre, Upbit bugün içerisinde ticari hacimde ciddi bir artış yaşadı ve %53.6’lık şaşırtıcı oranlara ulaştı. Basın saatine göre Güney Koreli kripto para borsası şu an küresel çapta 10. en büyük kripto para platformu konumunda ve 24 saat içerisinde 241 milyonluk bir ticari işlem gördü.

Upbit CEO’su geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada, kripto para borsalarının listeleme yaparken bir nebze daha dikkatli olabilecekleri uyarısında bulunmuştu.

”Kosdaq ve Nasdaq gibi menkul kıymetler borsalarının hepsi hangi firma hissesinin uygun olduğu konusunda katı kurallara sahip. Aynısı kripto para borsaları için de geçerli olmalı. Şu an dünya çapında 20.000’den fazla kripto koin mevcut. Listeleme ücreti ödendiği sürece koin bir borsada listelenebilmekte. Ama ben kripto borsalarının rolünün, hangisinin iyi bir blockchain projesi ve token olduğunu gözlemek ve aralarında iyilerini seçmek, kullanıcılara en iyi yatırım fırsatını sunmak olduğuna inanıyorum.”

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment