Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Usta Yatırımcı: Bitcoin, Piyasaların Durumunu Yansıtan Önemli Bir Araç

Bleakley Yatırım Danışmanlığı Firması’nın baş yatırım yöneticisi olan Peter Boockvar, Bitcoin ve altın ile ilgili olarak konuştu.

Bitcoin’in yatırımcılara çok iyi bir şekilde yol gösteren bir araç haline geldiğini ifade eden Brockvar, yaptığı açıklamada Bitcoin’in geleneksel piyasaların nabzını ölçmekte çok efektif bir ürün olduğunu söyledi ve şunları ekledi:

”Son birkaç haftalık dönemde Bitcoin’de ciddi bir artış gördük ve bence bunun önemli bir anlamı var. FED’in yapacakları, ticaret savaşları ve diğer tüm vergi süreçlerini göz önüne alınca, Bitcoin’in artması aslında yatırımcılara bir şey söylüyor. Ben Bitcoin’i aslında bir nevi sinyal üretici olarak izliyorum. Piyasaların nabzını çok iyi tutuyor. Kişisel olarak Bitcoin’i alın demem ancak marketin durumunu Bitcoin’den iyi yansıtan pek fazla da enstürmana sahip değiliz.”

Brockvar, Bitcoin’in altının alternatifi olacağı konusunda yapılan yorumlar ile ilgili de konuşurken, bu konu üzerine çok düşünmediğini ve Bitcoin’i daha çok bir sinyal aracı olarak kullandığını söyledi.

Son iki aydır yaşanan artış ile geçtiğimiz günlerde 9 bin dolar barajını aşmayı başaran BTC, şu an için ise bir düzeltme yaşıyor. Bitcoin şu an için 7730 dolardan kendisine alıcı buluyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment