Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Uykudan Uyanan Balinalar Arbitrum’a Yöneldi: Yükselişi Biliyorlar Mıydı?

Son dönemde balinaların uykudan uyanarak Arbitrum almasının ardından ARB fiyatında yükseliş yaşanması akıllarda bazı soru işaretleri bıraktı. 

On-chain analitik platformu Lookonchain Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, bir süredir hareketsiz olan balinalarının harekete geçerek Arbitrum’a yöneldiğine dikkat çekti.

Lookonchain, ilk olarak “0x3737” cüzdanına sahip balinanın 20 Haziran tarihinde 6 ay hareketsiz beklemesinin ardından hamle yaparak 939 Ethereum (ETH) karşılığında 1,07 dolar ortalamayla 1,57 milyon ARB aldığını söyledi. 

Bir diğer balina ise 1,6 yıllık bir sürenin ardından uyandı ve 25 Haziran tarihinde dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’den 1,12 dolar ortalamayla 504 bin dolar değerinde 450 bin ARB aldı. Balina daha sonra ARB’leri cüzdanına çekti.

Resim

Önceden biliyorlar mıydı?

Lookonchain, Arbitrum’un 20 Haziran tarihinden bu yana %26, 25 Haziran tarihinden bu yana %12’ye varan değer kazancına atıfta bulunarak ilginç bir iddia ortaya attı.

Platforma göre bir balinanın uzun sürenin ardından uyanıp doğrudan bir altcoine yönelmesi öncesinde bir şeyler bildiği anlamına geliyor.

CoinGecko verilerine göre son 24 saatlik periyotta %4,5 düşüş yaşayan ARB yazım esnasında 1,16 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!