Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Uzman İsim Bitcoin Alev Alabilir Dedi: Herkes Mutlaka Sahip Olmalı!

Popüler kripto para analistinin Bitcoin hakkındaki son yorumları piyasanın gündemine oturdu.

Kadın ve Para podcast’inin sunucusu ve finans danışmanı Suze Orman, Bitcoin hakkında olumlu düşüncelere sahip olduğunu ancak yatırımcılar için en iyi yolun spot Bitcoin borsa yatırım fonları (ETF) olduğunu belirtti.

Çok satan kitapların yazarı ve uzun yıllar finans programı sunuculuğu yapan Suze Orman, CNBC ile yaptığı bir röportajda, Bitcoin’e dair gelecekte neler olabileceğine dair düşüncelerini paylaştı. Orman herkesin Bitcoin’e sahip olması gerektiğini vurgularken, yeni nesil yatırımcıların kripto para dünyasında önemli bir rol oynayacağını belirtti.

2002 ile 2016 yılları arasında CNBC’de yayınlanan Suze Orman Show’un sunuculuğunu üstlenen Orman, finans dünyasında yaygın olan bazı görüşlerin aksine Bitcoin’in gelecekte daha da önemli bir yatırım aracı haline gelebileceğini ifade etti.

Orman açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Genç insanlar daha fazla kazandıkça ve finansal olgunluğa ulaştıkça, Bitcoin onların tercih ettiği yatırımlardan biri olacak ve bu da fiyatların yükselmesine neden olacak.

Orman, Bitcoin konusunda temkinli bir iyimserlik sergilerken, kendi portföyünde Bitcoin’e yer verdiğini ancak bu yatırımı yalnızca ETF’ler aracılığıyla gerçekleştirdiğini aktardı. “Bitcoin’in bir gün para birimi ya da değer saklama aracı olacağını sanmıyorum” diyen Orman, genç neslin Bitcoin’e olan ilgisinin ve enerjisinin göz ardı edilemeyecek düzeyde olduğunu ifade etti.

Ayrıca, kripto para cüzdanlarıyla ilgili endişelerini dile getiren Orman, FTX gibi olayların bir daha yaşanmasını istemediğini ve bu nedenle ETF yatırımlarını daha güvenli bulduğunu söyledi.

Şifrenizi kaybederseniz, bir daha o fonlara ulaşamamak benim için kabul edilemez bir risk.

Son olarak CNBC ile gerçekleştirdiği röportajda net bir mesaj veren Orman, herkesin Bitcoin’e bir şekilde maruz kalması gerektiğini vurguladı.

Ancak, yatırımcıların bu tür riskli varlıklara yatırım yaparken sadece kaybetmeyi göze alabilecekleri miktarları değerlendirmeleri gerektiğini söyledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!