Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Uzman Yatırımcı: Kripto Paralar 2019 Sonunda Yükselişe Geçecek

Union Square Ventures’ın kurucusu olan Fred Wilson, kripto para piyasasının geleceği hakkında bazı yorumlarda bulundu.

Uzun süredir kripto para piyasasında faaliyet gösteren ve piyasa hakkında yaptığı yorumlarla ön plana çıkan Wilson, bu sefer piyasanın 2019’da yaşayacağı şeylerden bahsetti.

“Piyasanın 2019’da yeri gelince artışlar yaşayacağına inanıyorum. Ancak bu artışlardan sonra yaşanacak düşüşlerle birlikte yine gerileyeceğiz. Piyasadaki bu ‘dibi görme’ süreci 2019’un sonlarına doğru bitecek ve piyasa yükselişe geçecek.”

Wilson, kripto para piyasasının geçtiğimiz yıl çok ciddi gelişmelere imza attığını ve bu süre zarfında epey gelecek vaat eden projelerin ortaya çıktığını düşünüyor. Ancak Wilson’a göre piyasa, 2017’de ulaşması gereken seviyeye tam anlamıyla ulaşamadı.

Wilson, 2017’de yapılamayan şeylerin 2019’da yapılabileceğine inanıyor. Wilson’a göre bu yıl içerisinde teknolojik açıdan çok daha gelişmiş projeler ortaya çıkacak ve bunlar, sektör genelinde bir büyümeye yol açacak.

Uzman yatırımcılardan Wilson, özellikle akıllı kontrat alanında kayda değer çalışmalara imza atılacağını düşünüyor. Wilson, geçtiğimiz yıllarda hayata geçirilemeyen çoğu akıllı kontrat projesinin bu yıl içerisinde ortaya çıkacağına inanıyor. Wilson ayrıca bu sürecin önderliğini Ethereum‘un üstleneceğini düşünüyor.

Wilson, piyasanın zaman içerisinde yükselişe geçeceğini söylese de 2019 boyunca bazı zorluklarla karşılaşılacağını da belirtiyor:

“Kripto para sektörü 2019’da bazı zorluklarla da karşılaşacak. Beni en çok endişelendiren şey, düzenleyicilerin yanlış karar alma ihtimali. Ayrıca piyasadaki dolandırıcılıklar, hack saldırıları, başarısızlıklar da devam edecek. Ama yeni yeni ortaya çıkan teknolojilerin hepsinde bu gibi şeyler görülür.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment