Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Uzmanlar: 2019 Yılı, Yatırımcının Geri Döndüğü Sene Olacak

Kripto para firmaları için durumların iç açıcı olduğunu söylemek pek de mümkün değil. Özellikle uzunca bir süredir etkisini gösteren ayı piyasasının da etkisiyle birlikte, birçok kripto para projesi, yatırım almakta ciddi bir zorluk yaşarken; bazı yatırımcılar da sektöre olan ilgisini kaybetmişe benziyor.

Bundan bir önceki dönemde en kötü projelerin dahi ciddi yatırım aldığı bir ortamda, bir yıl içinde gelinen bu nokta elbette ki moral bozucu olsa da, bazı analistler şu an için enseyi karartmanın bir anlamı olmadığını ve 2019 yılında yatırımcıların projelere yeniden yatırım yapacağını iddia ediyor.

Konuyla ilgili bir metin kaleme alan Blockchain danışmanı ve MintBit kurucusu Arwen Smith, yatırımcı psikolojisinin değişken bir şey olduğunu ve bununla ilgili kesin yargıya varmanın zor olduğunu ifade ederken, sektörün ikinci kez aynı hataya düştüğünü belirtti ve şunları söyledi:

”Şu anda yatırımcı tarafından desteklenmek artık eski gibi bir moda gibi görülüyor. Birçok kişi, bu iş çoktan bitti diyor. Ancak aynı kişiler geçtiğimiz yıl ciddi yatırım alan projeleri de birer ikişer takdir ediyorlardı.  Yatırımcılar fikir değiştiren insanlardır ve bunu kolayca yaparlar. Bence 2019 yılında geri dönecekler ve tekrardan işler rayına girecek. 2019’un yatırımcıların yılı olma olasılığı, benim açımdan hiç de uzak bir ihtimal değil.”

Bilindiği üzere ICO’lar da yaşanan büyük düşüşün ardından, birçok proje eleman çıkarmak ya da kepenk kapatmak durumunda kalmıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment