Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

VakıfBank Dijital Para Projelerini Kodlama Maratonuna Çağırıyor

VakıfBank, 4-6 Şubat tarihleri arasında üçüncüsünü düzenleyeceği Hack to the Future adlı hackathon etkinliğinde dijital para temasını ön plana çıkarıyor.

VakıfBank tarafından yapılan paylaşıma göre bankacılığın geleceğini şekillendirmeye yönelik çalışmaların yapıldığı Hack to the Future adlı hackathon için başvurular başladı.

Şubat ayında düzenlenecek etkinlikte sosyal sorumluluk ve sürdürülebilirlik, dijital bankacılık kullanıcı deneyimi ve tasarımı, yeni nesil müşteri iletişimi ve yenilikçi ürün ve hizmetler temalarına odaklanılıyor.

Hackathon’a katılacak ve yenilikçi ürün ve hizmetler temasında çalışacak ekipler; dijital para birimleri, yapay zeka, IoT ve büyük veri gibi teknolojilerle ilgili projeler sunmaya çağrılıyor.

Etkinliğe en fazla 4 kişiden oluşacak şekilde katılmak isteyen ekipler, başvuru formunu en geç 23 Ocak tarihine kadar doldurabilecekler. 4-5-6 Şubat 2022 tarihli etkinliğin Zoom üzerinden, online şekilde gerçekleştirilmesi planlanıyor.

VakıfBank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih, üçüncüsü düzenlenen etkinlikle ilgili olarak, “Gençleri bir kez daha finansın geleceğini şekillendirmeye davet ediyoruz.” açıklamasında bulundu ve “VakıfBank olarak yapay zeka, blockchain, nesnelerin interneti, makine öğrenmesi gibi teknolojilerin müşterilerimiz için hayatı kolaylaştıracak ürün ve hizmetlere dönüştürülmesi konusunda yoğun çaba harcıyoruz.” yorumunda bulundu.

Etkinliğe katılan projeler; özgünlük, yenilikçi teknoloji, iş modeli, uygulanabilirlik, ticarileşme/ölçeklenebilirlik, takım yetkinliği, sosyal fayda, sunum, tasarım ve prototip gibi kriterler göz önünde bulundurularak değerlendirilecek. Dereceye giren projeler için toplamda 85 bin TL ödül dağıtılacak.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!