Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

VanEck Bitcoin Trust’ı Mesafe Kat Etmeye Devam Ediyor

Kripto para sektöründe bir Bitcoin ETF’sine olan ihtiyaç her gün artıyor ve genel kanı, bu ETF’nin sektöre çok büyük bir güç katacağı yönünde.

İşte bu noktada SEC’e karşı en ciddi başvuruyu yapan kurumların başında gelen VanEck, son dönemde bu konuda yaptığı çalışmalara da ciddi bir şekilde ağırlık vermiş durumda. Şirket, bu uğurda bir Bitcoin Trust’ı da çıkarırken, bu fonun gösterdiği performans ise gelecek için fazlasıyla umut verici.

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan VanEck CEO’su Jan Van Eck, şunları söyledi:

”Büyük kripto para borsaları şu anda tamamiyle regüle edilmemiş durumda. Bu durum da, aslında büyük yatırım fonları ve geleneksel yatırım piyasasında, kripto para sektörüne olan bakışı olumsuz yönde etkiliyor. İnsanlar genelde bu regüle olmamış piyasaya pek dokunmak istemiyorlar. Her ne kadar Coinbase 30 milyona yakın bir müşteri hesabına sahip olsa da, bu durumun değişmesi halinde, bizler için de ön açılacaktır diye düşünüyorum.”

Bir Bitcoin ETF’si kabul ettirme yoluna girmek başlı başına bir meydan okuma. Ancak Van Eck firmasının bu alanda şimdiye kadar yaptıkları da büyük bir dikkat çekiyor ve firma, bir takdiri hak ediyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment