Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

EOS’ta İlk Hard Fork 23 Eylül’de

Kripto para sektörünün en büyük koinlerinden ve ağlarından birisi olan EOS’ta, topluluk ilk hard fork öncesi büyük bir heyecan yaşıyor. Anlık bazda piyasa değerine göre sektörün en büyük yedinci kripto parası olan EOS’ta yaşanacak hard korkun 23 Eylül’de gerçekleşeceği ifade edilirken, topluluk üyelerinin ve market katılımcılarının EOSIO v1.8’i, önümüzdeki dönemde aktive edecekleri belirtildi.

EOS Nation adlı web sitesine göre, bu önümüzdeki hard fork, EOS ağının yaşayacağı en kapsamlı güncellemeye tanıklık edecek. Bu durum aynı zamanda ağda bir hard fork yapılmasını gerektirecek çapta bir güncelleme olması ile de dikkat çekiyor.

EOS Blok üreticilerinin 30’da 29’unun da bu hard forma onay verdiği ve belirlenen 23 Eylül tarihinde gerekli aktivasyonu yapacakları ifade edildi.

Bu hard fork olayının şu aşamada fiyata belirgin bir etkisi olması beklenmiyor. Ancak bu güncelleme ile birlikte, gelecekte yaşanacak olası hard fork ve diğer büyük güncellemeler için ise, operasyon süresinin çok daha kısalacağı da, gelen haberler arasında.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment