Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Verge [XVG] Kripto-Bankamatik Kartlarını Piyasaya Sürecek

Verge, Resmi Twitter hesabı aracılığıyla XVG banka kartlarını duyurdu. Şirket yaptığı açıklamada finansal teknoloji çözümleri sağlayıp düşük faiz oranları ile kredi imkanı sunan bir Alman bankası olan WEG’in belirli bir kısmını satın aldığını açıkladı.

Kripto-bankamatik kartları kişilerin kripto para birimlerini internet aracılığıyla depolamalarını sağlayacak. Bu, çok yaygın olan geleneksel açık hava mağazalarında  kripto para birimi kullanabilme sorununu da ortadan kaldıracak.

8 Mayıs tarihinde Verge ve TokenPay, WEG bankası ile bir toplantı yaptı. Verge ve TokenPay WEG’in en azından %9’una sahip olacaklarını duyurdu. Geriye kalan %80 gibi bir oranın alınmasının ise opsiyonel olup projenin gerçekleşme sürecine bağlı olduğunu belirtti.

WEG kendi internet sayfalarında bankanın modern finansman dünyası ile çok güzel ilişkiler kurduğunu vurguladı. Banka, TokenPay ve Verge’nin ortak bir yatırım yaptığını ve şu an için bankanın %9.9’unu elinde tuttuğunu açıkladı.

Verge küresel tanınma sağlamak için bir kaç firma ile yaptığı anlaşmalardan sonra adından bol bol söz ettirmeye başladı. Piyasa Verge için son bir hafta içerisinde düşüş yaşayıp -%22.62’lik bir değer kaybı gördü. Basın saatine göre XVG 0,059 dolar seviyesinden işlem görmekte olup sirkülasyonda olan değeri ise 920 milyon dolar civarlarında. Son bir saat içerisinde XVG fiyatı %3’lük bir düşüş yaşadı. Son 24 saat içerisinde ise XVG fiyatı -%19’luk bir düşüş deneyimledi.

Bir Twitter kullanıcısı olan Peter konu hakkında şu yorumda bulundu:

”LOL, Şu sözü edilen bankaya baktım ve pek de bir şeye benzemiyor. WEG Almanya meşeli bir banka, bu Nazilerden finansal teknoloji ile ilgili çözüm sunmasından başka ne bekliyorsuuz. Yok yok bu sadece bir şaka.”

Kripto analisti olan Garrison:

”Bu XVG para biriminden büyük beklentilerim var. Bu arada bilginiz olsun ben bu koinin topluluğundan değilim. Kriptoya yatırım yapmıyorum ama küresel artış yaşayacak bir fenomen olduğunu sezebiliyorum.”

Veron:

”Bu yeni haberlerle bile fiyatlar düşmeye devam ediyor. Bu büyük ihtimalle önceki ortaklığın yarattığı hype yüzünden oldu. Verge takımının topluluktan özür dilemesi lazım.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment