Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Vimba’nın CEO’sundan İddia: Bitcoin 600.000$ Olacak!

Vimba şirketi, müşterilerine haftalık ödeme sistemleriyle kripto para biriktirme olanağı tanıyor. Şirket sunduğu bu hizmette Yeni Zelanda hükümetine bağlı Callaghan Innovation’dan destek alıyor.

Scoop’un yayınladığı raporda Vimba’nın CEO’su Sam Blackmore, verilen devlet desteğini platform üzerinde dijital para hizmetlerinin kapsamını arttırmak ve yeni kripto para cüzdanları oluşturmak amacıyla kullanacağını açıkladı. Blcomore:

“Callaghan Innovation’un bu desteği gerçekten önemli bir destek ve bu varlık türüne duyulan inancı sembolize ediyor. Verilen parayı çoğalmakta olan hizmetlerimize yeni özellikler eklemek için kullanacağız. Müşterilerimiz için çok imzalı kripto para cüzdanları üretecek ve Bitcoin, Ethereum haricindeki kripto paralara da yöneleceğiz.”

Vimba’nın kripto paraya uzun dönemli yaklaşımı şu vakte kadar başarılı oldu ve 5.616 müşterisi ile 6.5 milyon dolarlık bir Bitcoin alımında aracı rolü oynamasını sağladı. Kurucuların Bitcoin’in 600.000 dolara kadar yükseleceğine duydukları inanç günlük ve anlık alım satımlar hususunda soru işaretleri doğuruyor.

“Fiyatların sıkça değişikliğe uğraması beklenen bir durumdur ve Bitcoin’in doğuşundan bu yana sıklıkla yaşanmaktadır. Bu durumu uzun vadede değerlendirdiğimizde devamlı bir yükseliş çizgisi görüyoruz ve biz de uzun vadeli planlar yapıyoruz. Bitcoin’in en az altın kadar değerli olacağına inanıyoruz zira Bitcoin daha verimli, erişilebilir ve güvenli bir sistem sunuyor. Bitcoin’in altın ile eşdeğer olması bir Bitcoin’in 600.000 dolar olması demek; bu rakam ise şu anki fiyatının 60 katına denk.”

Vimba’nın müşterileri, kripto paralar konusunda Vimba ile aynı görüşü paylaşıyor ve bu durum ayı piyasası dönemlerinde dahi Vimba’nın stabil bir müşteri portföyüne sahip olmasını sağlıyor. Bitcoin’in 6.300 dolar bandında seyrettiği bu durgun piyasa günlerinde Blackmore, gelişen kripto para teknolojisinin bir boğa piyasası doğuracağına inanıyor.

“Bazı insanlar kripto para ticaretine adım atmak için geç kalıp kalmadıklarını sorguluyorlar. Uzun vadede düşünüldüğünde henüz geç kalınmış değil; bu sadece başlangıç.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment