Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Vinny Lingham: Bitcoin Tekrar 20.000 Dolar Olacak ve Sonra 100 Dolara Düşecek

Daha önce ”balonlarla” ilgili yaptığı açıklamalarıyla tanınan Civic CEO’su Vinny Lingham, Johannesburg‘da gerçekleştirilen bir etkinlikte kripto para birimleri ve blockchain hakkında da yorumlarda bulundu. Lingham konuşması esnasında blockchain endüstrisinin elde ettiği tanınma ve başka bir Bitcoin balonunun olasılığı hakkında konuştu.

Hala İlk Dönemlerinde

Lingham şu an kripto para birimlerinin daha fazla kitleye yayılmasının önündeki en büyük engellerin ölçeklenme ve kullanım alanı azlığı olduğunu ifade etti. Kripto para birimlerinin temel kullanım alanının para transferleri ve trading olmasına rağmen, Lingham’a göre bunun daha fazla genişlemesi gerekmekte.

Lingham bunun yanı sıra startup firmaları ile geliştiricilerin para kazanmak yerine kripto para sektörünü geliştirmek için bir şeyler yapması gerektiğini de ifade etti.

”Bu işi para için yapmamalısınız, bu işi projenin hedefleri hakkında tutkulu olduğunuz için yapmalısınız.”

Lingham geçen sene gerçekleşen ve 20.000 dolara çıktıktan sonra sert bir çakılma yaşayan ”balonun”, tamamen arz ve talep dengesinden oluştuğunu ve birden ün kazanan sektörün çok fazla yatırımcı getirmesine rağmen, kısıtlı arz miktarının fiyatları uçurmuş olduğunu açıkladı. Daha sonra da ICO sektörü patlama yaptı ve şu an alıcıdan çok ICO projesi mevcut ve bu da fiyatları aşağıya çekmekte.

Yatırımcıların aç gözlülüğünün başka bir balon daha getireceğini ifade eden Lingham, şunları dile getirdi:

”Başka bir balon daha görecek miyiz? Büyük ihtimalle çünkü insanlar olaylardan ders çıkarmıyor. Bitcoin tekrardan 20.000 dolara vurduğunda, 100 dolar veya buna benzer bir şeye düşecek.”

Vinny’nin tahminleri doğru mu değil mi bilinmez ancak, Fidelity gibi dünya devi firmaların sektöre girişi kesinlikle iyiye işaret.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment