Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Visa’dan Bitcoin ve Ethereum Uzmanlarına İş Teklifi

Fortune 500 şirketlerinden Visa, Bitcoin ve Ethereum gibi kripto paralar konusunda uzman isimleri kadrosuna katmak istiyor.

Dünyanın en büyük finans şirketlerinden biri olan Visa yeni bir iş ilanı yayınladı. Şirket blockchain, kriptografi gibi konularda uzman olan ve Teksas’taki veya Kaliforniya’daki ofislerde çalışabilecek olan yeni isimler arıyor.

Blockchain Çalışmaları

Visa 2016 yılında B2B Connect adlı bir blockchain projesinin duyurusunu yaptı. Bu projeyi geçtiğimiz haftalarda faaliyete sokan Visa, blockchain teknolojisini kullanarak şirketlere özellikle yurt dışı işlemleri konusunda daha etkili bir hizmet sunmak istiyor.

Blockchain alanındaki çalışmalarını hızlandırmak isteyen şirket şimdi kadrosuna bu alanda çalışacak yeni isimler katmak istiyor. Visa’da çalışacak olan kişinin Bitcoin ve Ethereum gibi kripto paralarla ilgili belli başlı tecrübelerinin olması, Solidity dilini biliyor olması, Ripple veya R3 ile birlikte çalışmış olması tercih ediliyor.

Visa tarafından yayınlanan iş ilanı ve şirketin ‘ideal adayı’, Kaynak

Bu işe kabul edilecek kişi Visa’nın blockchain projelerini geliştirmenin yanı sıra şirketin Hyperledger ile olan iletişiminden de sorumlu olacak ve yeni blockchain projeleri geliştirecek.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment