Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bloomberg Analisti Bitcoin Fiyatında Artış Bekliyor

Bloomberg analistlerinden Mike McGlone geçtiğimiz günlerde Bitcoin fiyatıyla ilgili bullish bir yorum yaptı.

Bir süredir 9 bin-9 bin 500 dolar bölgesinde seyreden Bitcoin henüz bu bölgenin dışına çıkabilmiş değil. Bazı analistler Bitcoin’in 9 bin doların altına düşeceğini ve ardından daha sert bir düşüş görebileceğimizi, bazılarıysa 9 bin 500 doların üstüne çıkılacağını ve ardından 10 bin dolara doğru ilerleneceğini söylüyorlar.

McGlone Umutlu

Bloomberg analistlerinden Mike McGlone Bitcoin fiyatının yukarı yönde hareket edeceğini düşünen isimlerden birisi. Bitcoin fiyatı hala 9 bin 100 doların üstündeyken (şu anda 9075 dolar diyebiliriz) konuşan McGlone, Bitcoin için ‘tamam mı devam mı?’ sorusuna ‘devam’ diyor.

Onun tahminlerine göre Bitcoin zaman geçtikçe olgunlaşacak ve şimdiki kadar spekülatif bir varlık olarak görülmeyecek. Bu da Bitcoin’in zamanla altının kripto para versiyonu (başka bir deyişle dijital altın) olarak görülmesini sağlayacak. McGlone Bitcoin fiyatının bu süreç içerisinde yükselmeye devam edeceğine inanıyor.

Neden Umutlu?

McGlone’un Bitcoin fiyatının yükseleceğini söylemesi aslında pek şaşırtıcı değil çünkü kendisi zaten Bitcoin ile ilgili uzun süredir bullish bir tavır takınıyor.

Mike McGlone önderliğindeki bir grup Bloomberg analistleri geçtiğimiz haftalarda kripto paralarla ilgili özel bir rapor hazırlayıp sektördeki olumlu gelişmelere değinmişlerdi. Uzmanlar bu raporda aktif Bitcoin adreslerinin sayısını, piyasadaki kurumsal yatırımcı hareketliliğini vs. inceleyerek şu anda Bitcoin için birçok bullish sinyal olduğuna karar verdiler.

Bloomberg’ün yayınladığı kripto para raporundan bir kesit, Kaynak
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment