Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

IBM ile Ortaklık Kuran VisionX Nedir?

Blockchain platformlarından VisionX bugün erken saatlerde bir duyuru yayınlayarak IBM ile işbirliği yapmaya başladığını açıkladı.

VisionX’in Medium hesabında yayınlanan duyuruya göre şirket IBM’in Partnerworld programına katıldı. Şirket katıldığı bu programda gerek IBM ile gerekse programdaki diğer şirketlerle birlikte işbirliği yapacak. Şirketin bu program kapsamında özellikle Yapay Zeka teknolojisiyle ilgili çalışmalar yapması bekleniyor.

VisionX Nedir?

Bir Blockchain platformu olan VisionX yalnızca Blockchain teknolojisini değil günümüzdeki diğer popüler teknolojileri de kullanıyor.

Şirketin başlıca hedefleri arasında Yapay Zeka teknolojisiyle ilgili çalışmalar yapmak bulunuyor.

Kendi ekosistemini kullanan VisionX’in amacı bu ekosistemi kullanarak Yapay Zeka ve Blockchain teknolojilerinin kullanımını artırmak. Şirket bu teknolojilerin kullanımını kolaylaştırarak bu teknolojilerin endüstriyel kullanımını yaygınlaştırmayı planlıyor.

Şirket, IBM’in Partnerworld programına katılmaktan son derece memnun gibi görünüyor. VisionX, IBM ile kurduğu bu ortaklık sayesinde Blockchain ve Yapay Zeka alanlarında daha verimli çalışmalar yapmaya başlayabileceğine inanıyor.

VisionX (VNX) Tokenı

VisionX’in IBM ile kurduğu bu ortaklık VisionX tokenı için oldukça faydalı oldu.

Coinmarketcap verilerine göre bu token son yirmi dört saat içerisinde yüzde 15 oranında yükseldi. VNX’in anlık fiyatı ise 0.0002 dolar seviyesinde.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment