Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

“Bitcoin Fiyatı Bir Daha 6 bin 500 Doların Altına Düşmez”

Bir kripto para analisti, Bitcoin fiyatının önümüzdeki birkaç ay boyunca 6 bin 500 doların altına düşmeyeceğini söylüyor.

Twitter’da Filb Filb adını kullanan bir kripto para analisti Bitcoin fiyatının önümüzdeki aylarda sergileyeceği performansla ilgili bazı tahminler yürüttü.

Kripto para piyasası geçtiğimiz gün ağır bir düşüş yaşamış ve Bitcoin bu süreçte 10 bin doların altına düşmüştü. An itibarıyla 9 bin 500 doların üstünde seyreden Bitcoin şimdilik düşüş yaşamıyor. Sektördeki bazı analistler ise Bitcoin fiyatının çok daha ağır bir düşüş yaşayıp oldukça yüklü miktarlarda değer kaybedebileceğini düşünüyorlar.

Filb Filb ise Bitcoin’in bu kadar ağır bir düşüş yaşamayacağını, hatta fiyatın 6 bin 500 doların altına kesinlikle inmeyeceğini düşünüyor. Kendisinin böyle düşünüyor olmasının sebebi ise Bitcoin madencileri.

Filb Filb son zamanlarda yaşanan düşüşün belli bir ölçeğe kadar Bitcoin madencilerinden kaynaklandığını söylüyor. Filb Filb’e göre madenciler birkaç ay sonra yaşanması beklenen halving’e (blok ödülünün yarıya düşürülmesi) şimdiden hazırlanıyorlar.

Bitcoin madencileri şu an için kazdıkları Bitcoin’leri satıyor ve bu yüzden BTC fiyatının düşmesine yol açıyorlar. Bunun sebebi ise halving öncesinde olabildiğince fazla kâr etmek.

Filb Filb’e göre Bitcoin madencileri şu anda olabildiğince verimli bir şekilde kâr etmeye çalışıyorlar ancak Bitcoin fiyatının asla 6 bin 500 doların altına düşmesine göz yummayacaklar.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment