Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Huobi, Paxos’u Destekliyor

Stabil kripto para sektöründe yaşanan son gelişmeler ışığında Tether alternatiflerinin bir kez daha ciddi oranda kredi kazandığını söylemek mümkün. Her ne kadar sektörün açık ara en fazla kullanılan stabil kripto para birimi olsa da, Tether ve çevresinde yaşanan türlü sıkıntılar, bu alandaki diğer stabil kripto paraların da adeta iştahını kabartıyor.

Tether’in sahip olmadığı şeffaflık ve hesap verebilirlik sürecinin üzerine pazarlama stratejilerini inşa eden bu firmalar da, dünyanın en büyük kripto para borsalarından onay alarak, Tether’e alternatif arayan yatırımcı için önemli bir alternatif haline geliyor.

İşte bu projelerden birisi olan Paxos, dün itibariyle dünyanın en büyük kripto para borsaları arasında gösterilen Huobi’de listelendi. Konuyla ilgili olarak borsa tarafından yapılan açıklamada, stabil kripto para alternatiflerinin arttırılarak, müşterilere daha fazla opsiyon sunulmasının amaçlandığı belirtilirken, bu sebeple Paxos’un da listeleme sürecine dahil edildiği vurgulandı.

Tether’e göre daha şeffaf olan ve dolar rezervlerini anlık olarak gösteren stabil kripto para firması, buna karşın aynı diğerleri gibi Tether’in piyasa rezervinin yanına dahi yaklaşamıyor. İlerleyen dönemde bu tarz hamleler ile, onlar da temel manada Tether’i yakalamayı ve hatta önüne geçmeyi amaçlıyor.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment