Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Vitalik Buterin Ethereum Transferlerine Devam Ediyor: Yine Satış Gündemde!

Ethereum kurucusu Vitalik Buterin, Lüksemburg merkezli kripto para borsası Bitstamp’e 1.000 ETH gönderdi.

Vitalik Buterin yine Bitstamp’e ETH taşıdı. On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre Vitalik Buterin 7 Ekim günü yaklaşık 1,64 milyon dolar değerinde 1.000 ETH‘yi kripto para borsası Bitstamp’e aktardı.

Bu işlem Buterin’in son zamanlarda yaptığı en büyük Ethereum transferi olarak kayıtlara geçti. Kurucu son 2 ayda kripto para borsası Bitstamp’e  7,23 milyon dolar değerinde 4.400 ETH transfer etti.

Kurucu tarafından yapılan bu işlemleri kar realizasyon için satış olarak yorumlarken Vitalik Buterin’den şimdiye kadar konu hakkında bir açıklama gelmedi.

Vitalik Buterin’in borsaya Ethereum gönderdiği bu adrese yine Buterin’e ait olduğu düşünülen VB3 cüzdanından 115 milyon dolar değerinde 70 bin Ethereum transfer edilmişti. Bu transferler 30 bin ETH ve 40 bin ETH olmak üzere 2 seferde ve geçtiğimiz bir buçuk yıllık süreç içerisinde yapıldı. Ardından Buterin bu habere de konu olan cüzdanındaki 70 bin Ethereum’u zaman içerisinde borsalara transfer etti ve etmeye de devam ediyor.

On-chain analiz platformu santiment verilerine göre, borsalar tarafından tutulan toplam Ethereum arzı şu anda 5,5 yıldan uzun bir sürenin en düşük seviyesinde bulunurken, borsa dışı ETH arzı 115,88 milyon ETH ile tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!