Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Wall Street Analistleri Bitcoin’de Uzun Vadeli Bir Boğa İçin Bu Seviye Geçilmeli Dedi!

Bağımsız araştırma ve yatırım danışmanlığı şirketi Fairlead Strategies analistleri, uzun vadeli bir Bitcoin (BTC) boğasının onaylanması için 31.900 dolar seviyesinin kırılması gerektiğini belirtti.

Wall Street şirketi Fairlead Strategies yakın zamanda yayınladığı bir raporda, Bitcoin’in uzun vadeli yükseliş trendine başlaması için 31.900 dolar seviyesini yukarı doğru kırılması gerektiğini öne sürdü.

Analistlere göre Bitcoin, haftalık grafikte Ichımoku Bulutu için direnç bölgesi olan 31.900 doları kırdığında ve aylık grafikte MACD göstergesi sıfır bölgesinin üzerine geçerek onay verdiğinde fiyat uzun vadeli olarak yükselişe geçecek:

Bitcoin konusunda uzun vadeli olarak tarafsız kalmaya devam ediyoruz ancak haftalık bulut direnci üzerinde gerçekleşecek bir kırılım ve aylık MACD için “satın al” sinyali boğa eğilimini belirleyecektir.

Raporda ayrıca Ichımoku Bulutu için haftalık grafikte 26 hafta önden seyreden gelecek projeksiyonunun da yükselişe geçtiğine dikkat çekildi.

Öte yandan analistlerin değindiği bir diğer kriter olan trend dönüşümlerini ve gücünü gösteren MACD göstergesinin pozitif bölgeye geçmesi ile birlikte piyasada momentumun değiştiği ve ibrenin yükseliş yönlü olduğu onaylanmış olacak.

Coingecko verilerine göre son 30 gün içerisinde %12,4 yükseliş yaşayan Bitcoin, son 24 saat içerisinde %0,3 değer kazanarak yazım itibariyle 30.534 dolar seviyesinden işlem görüyor..

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!