Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Wall Street Devinden Tether Yorumu: Rezervleri Gerçekten Dolu mu?

Finans devi Cantor Fitzgerald’ın CEO’su Howard Lutnick, USDT’nin ihraççısı Tether’in rezervleri hakkında konuştu.

Bloomberg’e konuşan Lutnick, “Onların çok, çok fazla varlığını kontrol ediyorum. Gördüğümüz kadarıyla, ki şu ana dek çok iş yaptık, paraları var.” dedi.

Tether tarafından ekim ayında yayımlanan rapora göre şirket, dolaşımdaki 83 milyar dolarlık USDT’leri desteklemek için rezervinde yaklaşık 86 milyar dolar değerinde varlık tutuyor.

Tether CEO’su Paolo Ardoino’nun açıklamalarına göre Cantor Fitzgerald, Tether için 2021’den beri saklayıcı kuruluş olarak hizmet veriyor.

Lutnick, “Ben çok şey gördüm, firma çok şey gördü ve paraları var. Her zaman, ‘Paraları var mı yok mu?’ konusu konuşuldu. Ben burada sizinleyim ve diyorum ki gördük, var.açıklamasını yaptı.

New York Başsavcılık Ofisi, 2017’de bir dönem boyunca USDT’lerin ABD Doları ile 1:1 desteklenmediğini saptamış, Tether bunun için 18,5 milyon dolar ceza ödemeyi kabul etmişti.

Ardoino, “Kötümser insanlar Tether’in yıllardır peşindeler ama Lutnick’in rezervlerimizin sağlamlığını teyit etmesi umut verici. Bu sadece bir teyit değil, Tether’in mali gücünün somut kanıtıdır.” dedi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!