Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Wall Street Efsanesi: Bitcoin’in Yasaklanması ABD Ekonomisini Mahvedebilir!

Wall Street efsanesi olarak da bilinen Amerikalı yatırımcı Jim O’Shaughnessy, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir podcast esnasında lider kripto para birimi Bitcoin hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Amerika’nın teknoloji konusunda normalde ilerleyen ve girişimci bir bakış açısına sahip olduğunu ifade eden ünlü isim, Bitcoin ve kripto paralar içinse benzer bir durum yaşanmadığının altını çizdi.

”Bitcoin gibi şeylerden çok etkileniyorum. Ancak bu konuda çok fazla engel görüyorum ve ABD içerisinde tarihte benzer şeyler yaşandı. Bir zamanlar altın yasa dışı ilan edilmişti ve üzerinizde altın ile görülürseniz hapse giriyordunuz. Ben bunun Bitcoin için de geçerli olabileceğini düşünüyorum.”

Bitcoin Bundan Etkilenmez

ABD’nin dünyanın en büyük ekonomisi olduğunu belirten yatırımcı, olası bir Bitcoin yasaklanması durumunda bunun bütün dünya ekonomisini sekteye uğratabilecek bir olay olduğunu vurguladı. Bitcoin yatırımcıları ise böyle bir yasaklanma yaşanması durumunda Bitcoin’in büyümesinin engellenemeyeceğini ve sadece geleneksel finans sektörünün BTC’den maruz kalacağını düşünmekte.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment