Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Wall Street’in En Büyük Analistleri: Bitcoin Ucuz, Satın Almanın Tam Zamanı!

Wall Street’in kıdemli analistleri, tarihsel döngüye işaret etti ve Bitcoin’in (BTC) mevcut ayı piyasında ucuz olduğunu belirtti. 

Wall Street’in dev kurumu Bernstein’ın analistleri Gautam Chhugani ve Manas Agrawal tarafından pazartesi günü paylaşılan bir raporda, Bitcoin’e dair oyun planına yer verildi. Raporda, korkuyu satın almanın faydalı olabileceğine değinen analistler, kripto paraların tarih boyunca bu tür ayı piyasalarından sağ çıkmayı başardığını ifade ederken Bitcoin’in şu anda ucuz olduğunu vurguladı.

Dijital varlıkları varoluşsal tehditlerle karşı karşıya değil, aksine tarihsel olarak ucuz seviyedeler. Kripto piyasalarında stresi satın almanın mükemmel bir sicili var. Bitcoin’in tarihine bakıldığında yoğun düşüşler ve stres esnasında yapılan yatırımların her zaman güzel getiriler bıraktı.

Analistler tarafından yatırımcıların kripto paraları uzun vadeli benimsemeye devam edeceği ve blokzinciri uygulamaları daha yaygın hale geldikçe bu benimsemenin ağın gelişimine katkı sağlayacağı belirtildi. Bununla birlikte gelecekte regülasyonların geçerli olması durumunda daha fazla sermayenin ve ana akım katılımın olacağı ön görüldü.

Olumsuz makroekonomik koşulları ve düzenleyici boşluklar gibi detaylar kripto paralarda bir ayı piyasasını tetikledi. Nitekim blockchain teknolojindeki gelişmeler finans ve teknoloji dünyasında dikkat çekmeye devam ediyor.

Kripto paraların henüz interneti oluşturan kullanıcıların %5‘ine temas edebildiğini dile getiren analistler, kripto para sektöründe uygulama alanının bol olduğunu söyledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!