Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

4.6 Milyon Dolarlık Warren Buffett Yemeği Erteleniyor mu?

TRON CEO’su Justin Sun, Warren Buffett ile ayarlanan öğle yemeğini ertelemek için girişimlere başladı.

Justin Sun ile Warren Buffett’ın aslında temmuz ayı içerisinde buluşmaları bekleniyordu ancak Sun, buluşmaya çok kısa bir süre kala rahatsız olduğunu söyleyerek yemeği erteleme kararı almıştı.

İptal Olmuştu

Justin Sun, Buffett ile yemek yiyebilmek için 4.6 milyon dolar ödemişti ve pek çok farklı ismi bu yemeğe davet etmişti.

Bu buluşma kripto para sektöründe büyük ilgi uyandırmıştı. Sun’ın buluşma sırasında Buffett’a kripto paralar hakkında bilgi vermesi, kendisini bu konu hakkında bilgilendirmesi bekleniyordu. Ne var ki buluşma, Sun’ın rahatsızlığı nedeniyle ertelendi. Ancak görünüşe göre Sun, Buffett ile hala buluşmak istiyor.

Ertelenecek mi?

Justin Sun, Buffett ile iptal ettiği görüşmeyi yeniden ayarlamak ve kendisiyle öğle yemeğine çıkmak istiyor. Ancak bu göründüğü kadar kolay değil.

Bu buluşma yalnızca Sun ve Buffett arasında olmayacak. Yemeğe Litecoin kurucusu Charlie Lee ve eToro CEO’su Yori Assia gibi isimlerin de katılması bekleniyor. Yemeğe katılacakların sayısı arttığı için herkesin müsait olduğu bir tarih bulmak da epey zorlaşıyor. Tron Komünikasyon Müdürü Cliff Edwards konu hakkında şu açıklamayı yapıyor:

”Bu dokuz kişinin hepsini San Francisco’ya getirmek ve hepsini beş saat boyunca Warren Buffett ile bir araya getirmek için iki ay uğraşmıştık. Şimdi buluşmayı yeniden ayarlayabilmek için bu dokuz kişinin hepsiyle iletişim halindeyiz.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment