Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Warren Buffet’ın Sağ Kolu Ünlü Milyarder: Çin Bitcoin’de Sonuna Kadar Haklı!

Berkshire Hathaway Başkan Yardımcısı ünlü milyarder Charlie Munger, Bitcoin (BTC) ve kripto para birimlerini yine topa tutarken Çin’in yasak kararını sonuna kadar “haklı” bulduğunu söyledi

Warren Buffett’ın sağ kolu milyarder yatırımcı Charlie Munger, Daily Journal Corporation‘ın “Yıllık Hissedarlar Toplantısı” sırasında Bitcoin ve kripto paralar hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu

Bitcoin karşıtı Munger, kripto para birimlerini “büyük ölçüde aptalca” ve “gülünç” olarak nitelendirerek tahmin edilebilir bir yorumda bulundu. 99 yaşındaki milyarder, sektör hakkındaki bu tutumuna karşı çıkan herkesi de “aptallar” olarak tanımladı.

Munger, hükümetin kripto para birimlerine izin verme kararıyla ilgili endişelerini de dile getirdi. Bu “değersiz” ve “işe yaramaz” teknolojinin ABD finans sistemine dahil edilmesine karşı çıkan Munger, Bitcoin ve kripto para birimlerini yasaklayan Çin liderinin “haklı” olduğunu söyledi.

ABD’nin dijital varlıkların tümüne genel bir yasak getirmesi gerektiğini savunan milyarder, kripto paraların bir menkul kıymet ya da emtia olmadığını, sadece “bir kumar sözleşmesi” olduğu öne sürdü.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!