Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Warren Buffett İle Olan Yemeğe Sürpriz Litecoin Konuğu!

Tron Foundation’un CEO’su ve kripto para sektörünün en popüler isimlerinden birisi olan Justin Sun, geçtiğimiz Haziran ayı başında büyük bir duyuru yapmış ve dünyanın en zengin iş adamlarından birisi olan Warren Buffett ile yemek yemek için 4.57 milyon dolar harcadığını açıklamıştı.

Sun, daha sonraki açıklamalarında bu etkinliğe sadece kendisinin değil blockchain dünyasının en önemli isimlerinin de dahil edileceğini dile getirdi ve bu konuklardan birisi de Litecoin camiasının en üst düzey geliştiricilerinden birisi olacak.


Tron Foundation tarafından yapılan açıklamaya göre 7 olası konuk arasından ilk duyurulan SatoshiLite, yani Litecoin kurucusu Charlie Lee oldu. Başarılı geliştirici Litecoin’i ürettikten sonra LTC’nin zirve yaptığı anlarda elindeki bütün LTC’leri satarak büyük tepki toplamıştı. Yine de Lee’nin Litecoin dünyasında hala en önemli isimlerden birisi olduğu yadsınamaz bir gerçek.

Lee kesinlikle kripto para birimleri ve blockchain teknolojisi konusunda oldukça büyük bir bilgi birikimine sahip ve kendisinin etkinliğe katacağı değer de büyük bir ölçekte olacaktır.

Charlie Lee’nin katılımının açıklanmasından sonra hala etkinliğe katılacak 6 kişinin daha açıklanması heyecanla bekleniyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment