Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Wilson: Bu Yıl Küresel Piyasalar Sallanacak, Kripto Paralar Sıçrayacak

Ünlü yatırımcılardan Fred Wilson, kripto para piyasasının önümüzdeki yıl oldukça büyük bir sıçrama yapabileceğini düşünüyor ve yatırımcıları şimdiden haberdar ediyor:

“Kripto para piyasası 2019’da hayata dönecek.”

Wilson’a göre bu yıl Dünya genelinde bazı ekonomik sorunlar görülecek. Küresel piyasaların oldukça zorlu bir dönemden geçeceğini belirten Wilson, kripto paraların bu dönemde yükselişe geçebileceklerini düşünüyor.

ABD‘deki sermaye piyasalarının sallantıda olduğunu, S&P 500’de kayda değer düşüşler görüleceğini düşünen Wilson, tüm bu sorunların kaynağını şöyle açıklıyor:

“Şu anda küresel ekonominin karşısındaki en büyük sorun büyük ihtimalle ABD ile Çin arasında hala devam eden ticari anlaşmazlıktır.”

Piyasanın Yükselişi

Wilson, kripto para piyasasının bu yıl içerisinde dibi bulacağını ve o noktadan sonra yükselişe geçeceğini belirtiyor. Anca Wilson’a göre bu ‘dibi bulma’ süreci pek kısa süreli olmayacak. Wilson, bu sürecin tamamlanmasının birkaç ay sürebileceğini belirtiyor.

Bu yıl ortaya çıkan kripto para projelerinin büyük gelişmelere imza atacağını söyleyen Wilson, özellikle akıllı kontrat platformlarından ciddi bir sıçrama bekliyor.

Wilson’a göre küresel piyasalar bu yıl genelinde sallantıda olacaklar ancak yatırımcılar, bu piyasalardan kurtulmak için kripto paralara sığınamayacaklar. Wilson kripto paraların henüz “altın” kadar güvenilir olmadığını, bu durumun ancak zaman içerisinde değişebileceğini düşünüyor.

Wilson ayrıca kripto para veya Blockchain alanlarının dışındaki şirketlerden ve startuplardan da ümitli. Wilson’a göre dünya yavaş yavaş “sanayi ekonomisinden bilgi ekonomisine” geçiş yapıyor ve bu geçiş sürecinde ortaya yepyeni şirketler çıkacak.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment