Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Yatırımcı: Ana Akım Medya Bitcoin’i Unuttu

Kripto para sektörünün önde gelen isimlerinden Chris Burniske, ana akım medyanın artık kripto paraları “unuttuğunu” söylüyor.

Geçtiğimiz yıl CNBC, Bloomberg gibi çeşitli haber siteleri kripto paralarla ilgili çok fazla haber yapmaya başladılar. Kripto paralar genel olarak ana akım medyada oldukça sağlam bir yer edindiler.

Bu gibi haber siteleri sayesinde çok fazla insan kripto paralar hakkında daha fazla bilgi sahibi olmaya başladı. Ancak Placeholder Venture Capital’ın ortaklarından Chris Burniske’e göre bu durum artık yavaş yavaş ortadan kalkıyor ve ana akım medya kripto paraları “unutuyor.”

Burniske’e göre kripto para piyasasında yaşanan düşüşle birlikte insanlar artık piyasa hakkında konuşmamaya başladılar. CNBC’deki kripto paralarla ilgili birbirinden farklı analizlerin görülebileceği Fast Money programı dahi artık kripto paralara daha az yer vermeye başladı.

Piyasa Nasıl Dirilecek?

Burniske insanların artık kripto para piyasasından çıkmaya başladıklarını, belli başlı borsalardaki hesaplarını kapattıklarını, piyasadaki fiyatları takip etmeyi bıraktıklarını düşünüyor.

Tüm bunlar kripto para sektörü için elbette olumsuz şeyler. Ancak Burniske bunun aslında son derece doğal olduğuna inanıyor.

Burniske’e göre kısmen yeni sayılabilecek olan kripto para sektöründe hala çok fazla sayıda geliştirici ve yatırımcı var. Burniske’e göre bu geliştiriciler sayesinde kripto para sektörü yeniden kalkınabilir.

Burniske ayrıca Bakkt gibi platformların ortaya çıkışıyla birlikte kripto paraların yeniden popülerlik kazanabileceğine inanıyor. Burniske’e göre ABD’deki Menkul Kıymet ve Borsa Komisyonu‘ndan gelecek olumlu bir ETF kararı da sektördeki gidişatı değiştirebilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment