Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Winklevoss İkizleri: Kripto Paralar, Facebook’tan Daha Büyük Bir Yenilik Getirecek!

Gemini kripto para borsasının kurucuları ve ilk Bitcoin milyarderleri olarak tanınan Tyler ve Cameron Winklevoss kardeşler, 17 Mart tarihinde The Telegraph için önemli açıklamalarda bulundu.

İkizler Facebook’un gizli gizli çalıştığı kripto para projesinin kripto para dünyası için pozitif olduğunu ancak buna rağmen kripto paraların, sosyal medya platformlarının yaptığından çok daha büyük bir gelişme getireceğini vurguladılar.

Aslında Winklevoss ikizlerinin Facebook’un kurucusu Mark Zuckerberg ile ortak bir geçmişleri de var. İkizler kendi sosyal medya fikirlerini çaldığı suçlaması ile Zuckerberg’i dava etmişti ve dava sonucunda ikizler 20 milyon dolar nakit para ve 1.2 milyon adet Facebook hissesi kazandı ki bu hisselerin basın saatine göre değeri 199.2 milyon dolar civarında.

İkizler yaptıkları röportaj esnasında geçmişteki farklılıkları bir kenara koyduklarını ve Facebook’un üreteceği bir stabil koinin kripto para endüstrisinin gelişimi için ”oldukça pozitif” olacağını belirttiler. Cameron konu hakkında yaptığı açıklamada Zuckerberg’in kripto para sektörüne girişinin ”oldukça cool” olduğunu da ifade etti.

Bütün bunlara rağmen kripto para birimlerinin getireceği yenilik ve gelişmenin, sosyal medya platformlarından çok daha büyük olduğunu ve çok daha büyük kitlelere yayılacağını dile getiren ikizler, kripto paraların değer transferi yapabilmesinin bunun temel sebebi olduğunu belirttiler.

”Değer ve para transferi, fotoğraf aktarımından çok daha önemlidir değil mi? Bu oldukça güçlü. İnsanlar bir şeyleri bağlamak istiyorlar ancak parasal ve değersel transfer çok daha önemli.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment