Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Winklevoss İkizlerinin Borsası Gemini, Mobil Uygulamasını Piyasaya Sürdü

Kripto para sektörünün önde gelen isimlerinden olan Winklevoss ikizlerinin sahip olduğu kripto para borsası Gemini, uzun süren sessizlikten sonra bu durumu bozdu ve mobil uygulamasını duyurdu. New York tabanlı kripto para borsası, kendi borsa hizmetleri için piyasaya sürdüğü mobil uygulamanın hem Android hem de iOS tabanlı kullanılabileceğini açıkladı.

Gemini yeni mobil uygulamasının yanı sıra, Cryptoverse isimli yeni bir ‘sepet ürün’ tanıttı. Söz konusu yeni ürün Bitcoin, Ether, Bitcoin Cash, Litecoin ve Zcash kripto para birimlerinin hepsini kapsıyor.

Gemini özellikle ABD içerisinde, uyum sağladığı regülasyonlar ve sahipleri Winklevoss ikizlerinin eylemleri ile oldukça gündeme gelen bir kripto para borsası oldu. Winklevoss’lar tarihin ilk Bitcoin milyarderleri olmuş ve daha sonra yaptıkları yatırımlarla da adlarından bolca söz ettirmişlerdi. Söz konusu yatırımlardan birisi de, geçtiğimiz Eylül ayında dünyanın ilk düzenlenen ve regülasyonlara uyan stabil koin’ini piyasaya sürmesi oldu. GUSD, şimdiden küresel çapta 45 kripto para borsasında listelendi ve diğer yeni piyasaya çıkan stabil koin projeleri ile birlikte Tether‘in tahtını sallamaya devam etmekte.

İkizlerin piyasanın başka bir ünlü ismi Charlie Shrem ile olan hukuki mücadelesi de hala sürmekte. Winklevoss kardeşler, Charlie Shrem’in kendilerini dolandırdığını iddia etmişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment