Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Charlie Shrem’in Avukatı, Müvekkilinin ‘Bitcoin Hırsızlığı’ Yapmadığını Savunuyor

Charlie Shrem’in avukatı, müvekkilinin Winklevoss kardeşlerden 5 bin adet Bitcoin çalmadığı konusunda iddialı açıklamalar yapmaya devam ediyor.

Winklevoss Kardeşler ve Shrem

ABD merkezli kripto para borsalarından Gemini’nin yöneticileri Cameron ve Tyler Winklevoss kardeşler, geçtiğimiz hafta kripto para sektörünün tanındık isimlerinden Charlie Shrem ile ilgili ilginç bir iddiada bulundular.

Winklevoss kardeşlerin iddiasına göre Shrem, bundan birkaç yıl önce Winklevoss kardeşlerden 5 bin adet Bitcoin çaldı. Winklevoss kardeşler, Shrem’in şu anda sahip olduğu mülkleri bu 5 bin adet Bitcoin sayesinde satın alabildiğini iddia ediyorlar.

Winklevoss kardeşler 2012 yılında Shrem ile birlikte çalışmaya başladılar. Winklevoss kardeşler, yapılan anlaşma doğrultusunda Shrem’e bir miktar Bitcoin verdiler ancak iddialara göre Shrem bu Bitcoin’lerin ciddi bir kısmını iade etmedi.

Charlie Shrem’in avukatı Brian Klein ise tüm bu iddiaları reddediyor. Klein, Winklevoss kardeşlerin iddialarına karşı birkaç farklı dilekçe hazırladı. Klein’ın hazırladığı dilekçelere göre söz konusu 5 bin adet Bitcoin, dilekçede ‘Mr. X.’ diye adlandırılan bir şahıs tarafından gönderildi. Yine bu dilekçelere göre tam ismi açıklanmayan bu Mr. X. lakaplı şahıs, 5 bin Bitcoin’i Shrem’in adını kullanarak kendi hesabına aktardı.

Klein’ın dilekçesinin geçerli olduğuna karar verilirse Shrem’in masumiyeti kanıtlanmış olacak. Klein ayrıca Winklevoss kardeşlerin şu ana kadar kendi iddialarını destekleyebilecek somut bir kanıt göstermediklerini hatırlatıyor ve müvekkilinin masumiyetini savunuyor.

Winklevoss kardeşler, Shrem’e karşı bir dava açtıkları zaman Shrem’in banka hesaplarının dondurulmasına karar verildi. Ancak New York’taki Yargıç Jed Rakoff, Shrem’in banka hesaplarını dondurmak için henüz geçerli bir sebep olmadığını belirterek kendisinin hesabını yeniden açtırdı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment