Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Wintermute CEO’su Bitcoin Rallisini Değerlendirdi: Yükseliş Sürecek Mi? İşte Cevabı!

Kripto piyasa yapıcı Wintermute’un CEO’su Evgeny Gaevoy, Bitcoin’in (BTC) yükseleceğini ancak rallinin ne zaman sonlanacağını öngöremediğini söyledi.

Evgeny Gaevoy 29 Mart tarihinde yayınlanan podcast’te, Bitcoin için yükselişin devam edip etmeyeceği konusunda fikir belirtmek için henüz erken olduğunu dile getirdi ve kripto para piyasasındaki mevcut rallinin devamlılığının farklı etkenlere bağlı olduğunun altını çizdi. Gaevoy ayrıca mevcut rallinin uzun bir süre devam edebileceğini ima etti.

CEO ayrıca ABD’de başlayan bankacılık krizinin hisse senetlerini olumsuz etkilerken Bitcoin’i olumlu yönde etkilediğini belirtti.

Öte yandan ABD Emtia Vadeli İşlemler Komisyonu’nun (CFTC) Binance’e açtığı dava hakkında konuşan CEO, davanın Binance’i muhtemelen batırmayacağını nihayetinde BitMEX’in de geçmişte benzer bir dava ile yargılandığını ve hala başka yargı bölgelerinde faaliyet gösterdiğini söyledi. Ancak Gaevoy bu seçeneğin çok da iyi olmadığını da ekledi.

Coingecko verilerine göre son 30 gün içerisinde %20 değer kazanan BTC, son 24 saat içerisinde %6,2 yükselerek yazım itibariyle 28.381 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!