Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

XLD’nin Yatırım Duyurusunun Ardından SLP Yükselişe Geçti

Oyuncuların oyun paralarıyla faturalarını ödeyebilmesini amaçlayan DeFi hizmetleri firması XLD Finance’ın 13 milyon dolarlık finansman turu Dragonfly Capital ve Infinity Ventures Crypto tarafından yönetildi. 

DeFi hizmetleri firması XLD Finance, 19 Temmuz tarihinde yaptığı açıklamada, girişim sermayesi firmaları Dragonfly Captial ve Infinity Venture Crypto liderliğindeki finansman turunda 13 milyon dolar topladığını duyurdu.

2021 yılının Haziran ayında kurulan şirketin ilk projesi xSpend oldu, proje, oyuncuların kazandıkları oyun içi paralarla cep telefonu ve elektrik faturalarını ödeyebilmelerini sağlıyor. The Block’un verdiği bilgilere göre XLD kurucu ortağı Ian Estrada xSpend’te kullanılan en popüler coin’in Smooth Love Potion olduğunu söyledi.

Estrada’nın verdiği bilgilere göre xSpend şu anda Filipinler, Endonezya, Malezya, Vietnam, Hindistan ve Bangladeş’te mevcut ancak bu durum henüz kurumların kripto para kabul ettiği anlamına gelmiyor. Estrada projeyi kriptodan itibari paraya bir geçiş rampası olarak görüyor, SLP sahiplerinin fatura ödeme talepleri, xSpend’in iş ortakları aracılığıyla itibari para cinsinden ödenerek karşılanıyor.

Estrada, bireysel kullanıcıya yönelik projelerin yanında protokoller ve borsalar için ürünler üzerinde de çalıştıklarını ve bu ay ekipler ve projelerde personel ödemeleri yapmak için geliştirilmiş bir sistem olan OmniX’i de piyasa süreceklerini belirtti.

Yatırım turunun iyi geçtiğinin duyurulmasının ardından SLP %14 yükseliş yaşadı

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!