Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

“XRP 2020’nin Sonunda Bitcoin’den Daha İyi Bir Durumda Olacak”

WelsonTrader, Ripple’ın kendi tokenı olan XRP’nin 2020 sonuna gelindiğinde Bitcoin’den daha iyi durumda olacağını söylüyor.

Welson XRP’nin geçtiğimiz son birkaç yıl içerisinde oldukça iyi bir performans sergilediğini ve bunun önümüzdeki yıllarda da devam edeceğini düşünüyor.

Ripple Büyüyor

WelsonTrader geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından bir gönderi paylaştı ve XRP’nin geleceğiyle ilgili bazı açıklamalarda bulundu.

Ripple’ın son yıllarda bankalarla kurduğu ortaklıklara, geliştirdiği teknolojilere değinen Welson, XRP’nin gayet iyi durumda olduğunu söylüyor. Kendisi buna ek olarak XRP’nin önümüzdeki aylarda da oldukça iyi bir performans sergileyeceği görüşünde.

Bitcoin’i Geçecek

Welson XRP’nin geniş kitleler tarafından kullanılacağını ve Bitcoin’den daha çok kullanım alanına sahip olacağını düşünüyor.

Kendisi XRP’nin kripto para piyasasındaki her türlü koinden daha iyi durumda olacağını düşünüyor ve hatta bu görüşünü desteklemek için 100 bin dolarlık bir bahse girmeye dahi razı olduğunu söylüyor:

“Ripple son on yıl içerisinde her türlü hisseden ve kripto paradan daha iyi bir performans sergiledi. XRP’nin geniş kitlelere yayılma ihtimali Bitcoin de dahil olmak üzere her türlü kripto paradan daha yüksek. XRP’nin 2020 sonuna kadar Bitcoin’den daha iyi bir performans sergileyeceğine 100 bin dolarlık bahse girerim!”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment