Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bir XRP Balinası Olmak İçin Ne Kadar Para Gerekiyor?

Sosyal medyadaki kripto para analistlerinden birinin hesaplamalarına göre bir XRP balinası olmak için yalnızca 20 bin dolar gerekiyor.

Şu anda en zengin XRP kullanıcılarından biri haline gelmek için yapılması gereken tek şey 20 bin dolar değerinde XRP satın almak.

Yüzde 1’lik Kesim

Kripto para sektöründeki “balina” tanımı genelde büyük çaplı yatırımcılar için kullanılıyor. Bu yatırımcılar sahip oldukları koin miktarını zaman zaman piyasayı hareket ettirmek için kullanabiliyorlar.

Günümüzde bir Bitcoin balinası olabilmek için yaklaşık 10 adet Bitcoin’e sahip olmak gerektiği düşünülüyor. Çünkü bu miktar sizi Bitcoin kullanıcıları arasında yüzde 1’lik kesime sokmak için yeterli.

Bir Bitcoin balinası olmak için en az 100 bin dolarlık bir sermayeye ihtiyaç var ancak bu durum XRP için geçerli değil. Yeni yapılan bir analize göre XRP balinası olmak için aslında çok daha az miktarda XRP’ye sahip olmak yetiyor.

XRP Balinaları

CredibleCrypto tarafından paylaşılan gönderiye göre XRP kullanıcıları arasında yüzde 1’lik kesime girmek için yalnızca 20 bin dolarlık XRP sahibi olmak gerekiyor.

Bu da hesabında yaklaşık 75 bin adet XRP barındıran birinin en zengin XRP kullanıcılarından biri olabileceği anlamına geliyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment