Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

XRP Coin Fiyatı Balinaların Gücüyle Uçuşa Geçti: 15 Hafta Sonra İlk Kez Bu Seviyelerde!

Ripple (XRP) fiyatı 15 haftanın ardından 0,58 dolar seviyesinin üzerine çıktı ve balina alımlarının paralelinde yükselişini sürdürdü.

Ripple (XRP) fiyatı 15 haftanın ardından ilk kez 0,58 dolar seviyesinin üzerine çıkarak kripto para piyasasının ilgi odağı haline geldi. On-chain veri ve analiz hesabı Santiment’in 17 Temmuz tarihinde Twitter’dan yaptığı paylaşıma göre söz konusu yükseliş, balina ve köpek balığı olarak adlandırılan büyük yatırımcıların cüzdanlarında tuttukları 100.000’den fazla XRP coinlerinin artışı ile destekleniyor.

Verilere göre 100.000’den fazla coin cüzdanlarının elinde tuttuğu toplam XRP miktarı 51,59 milyar ile yeni bir rekor kırdı. Bu büyük yatırımcıların elinde tuttuğu XRP miktarı, toplam arzın yaklaşık %85’ine denk geliyor ve bu oran 11 ayın en yüksek seviyesine ulaşmış durumda bulunuyor

XRP’nin fiyatındaki bu toparlanma, özellikle geçtiğimiz Nisan ayındaki genel piyasa geri çekilmesinden bu yana önemli bir dönüm noktası olarak değerlendiriliyor. Geçtiğimiz yılın ağustos ayından itibaren başlayan arz birikimi trendi, XRP’nin piyasa değerinin güçlenmesinde önemli bir rol oynadı.

CoinGecko verilerine göre XRP fiyatı son 24 saatte %12,6 yükseliş yaşayarak yazım esnasında 0,61 dolardan alıcı buluyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!