Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

XRP Destekli Stabil Kripto para USDX, Geliştirilmeye Başlandı

Son dönemde oldukça popüler olan stabil kripto para furyasına bir yenilik de XRP’den gelebilir. Konuyla ilgili çıkan haberlerde, Kava Labs adlı bir firmanın, XRP destekli bir stabil kripto para olan USDX projesi için kolları sıvadığı ifade edilirken, kurumun şu anda bu süreç ile ilgili olarak çalışmalara start verdiği açıklandı.

Bu stabil kripto parada XRP’nin kollateral olarak kullanılacağını ifade eden şirketin kurucusu Brian Kerr, bu sayede XRP’nin sağladığı likiditeden de faydalanmayı amaçladıklarını belirtti. İlgili stabil kripto para, Twitter’da bir XRP yatırımcısının ilk olarak dikkatini çekerken, konuyla ilgili daha sonra yapılan açıklamalarda ise şu ifadeler kullanıldı:

”Şu anda geliştirilmeye başladık ve ne yöne gideceğimiz konusunda net bir şey yok. Bunu geliştirip geliştirmemeye henüz karar vermedik. Stratejik olarak artısına eksisine bakıyoruz. Tüm bu sürecin nereye gideceği, yapacağımız araştırmalardan sonra belli olacak.”

Stabil kripto para konusu, gerçekten de sektörün son bir yıllık süreçte en fazla gündemini meşgul eden şeylerden birisi olarak biliniyor. Geçtiğimiz yılın bu dönemlerinde aynı bir dönemin ICO çılgınlığı gibi birbiri ardına çıkan projeler, bu yıl ise yerini Facebook ve JP Morgan gibi dev kurumların yaptığı stabil kripto para projelerine bırakmıştı. Bakalım, XRP destekli bir stabil kripto para projesi olan USDX’de, önümüzdeki günlerde neler yaşanacak?

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment