Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

XRP Fiyatı Yüzde 30 Yükseldi: 30 Yeni Balina Doğdu!

XRP’nin piyasa değerindeki artışla birlikte XRP balinalarının sayısı da artmaya başladı.

Dünyanın en büyük kripto paralarından biri olan XRP geçtiğimiz son birkaç hafta içerisinde kayda değer bir büyüme yaşadı. Piyasanın en büyük üçüncü kripto parası olma özelliğini bir süreliğine Tether’ın USDT’sine kaptıran XRP, bu büyüme sayesinde yeniden üçüncülüğe geldi.

Geçtiğimiz son bir hafta içerisinde neredeyse %20 oranında değer kazanan XRP’nin piyasa değeri 10.9 milyar dolarla neredeyse 11 milyara dayanmış durumda. Cointelegraph’ın aktardığı bilgilere göre XRP’deki bu artış yatırımcıları da etkilemeye başladı.

Balinalar Çoğalıyor

XRP fiyatı bundan iki hafta öncesine kadar 0.19 seviyesinde seyrediyordu. Şu anda 0.24 doları aşan XRP, yatırımcılara 2 haftada %30 oranında kazanç sağlamış oldu. XRP fiyatı arttıkça balina olarak adlandırdığımız büyük yatırımcıların sayısı da artıyor.

Santiment’ın aktardığı verilere göre şu anda cüzdanında en az 1 milyon adet XRP barındıran yatırımcıların sayısında %3.7’lik bir artış görüldü. Başka bir deyişle XRP fiyatındaki artışla birlikte 30 tane yeni XRP balinası doğmuş oldu. Fakat bu adresler anonim oldukları için bu adreslerin sahipleri 30 farklı kişi mi bilmiyoruz.

XRP cüzdanlarının dağılımı
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment