Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

XRP İçin Uçuk Yorum: “3 Yıla Hayatımızı Kurtarır”

Credible Crypto adlı bir kripto para analisti XRP için uçuk bir yorum yaptı ve fiyatın 20-30 dolar aralığına çıkabileceğini söyledi. Analist bu yorumunun önümüzdeki 2-3 sene içerisinde doğru çıkacağını düşünüyor.

XRP ile ilgili iddialı tahminlerde bulunan isimlerin arasına neredeyse 70 bin takipçisiyle sektörün en popüler analistlerinden biri olan Credible Crypto da katıldı. Twitter hesabından diğer kripto para birimleri ile XRP arasındaki temel farklılıklara değinen analist XRP camiasına bir umut mesajı verdi.

XRP için 20-30 dolarlık yorum

Analist paylaştığı tweet ile XRP ile ilgili gerçekçi yorumlar yapmayan insanlara seslendi. Bu insanlara adeta “ayağınız yere bassın” mesajı veren analist XRP’nin

  • “altın ile desteklenmediğini”,
  • “önceden belirlenmiş bir arzının olmadığını”,
  • “Bitcoin’in yaptığı gibi 10 bin dolar gibi seviyelerin üstüne çıkamayacağını” ve
  • “XRP’nin doların yerini almayacağını” söyledi.

Analist bunları söylerken XRP’nin zaten tüm bunları yapmasına veya bu özelliklere sahip olmasına gerek olmadığını ekledi. Ünlü trader XRP’ye şu an yatırım yapan birinin önümüzdeki 3 sene içerisinde “hayatını değiştirebileceğini” söyledi. Credible Crypto kendisine XRP hakkındaki fiyat tahminini soran birine de XRP’nin 2-3 sene içerisinde yaşanacak bir boğa koşusu ile 20-30 dolara çıkabileceğini belirtti.

Hala 10 bin dolar bekleyenler var

Credible Crypto’nun XRP hakkındaki açıklamaları genel olarak desteklense de bazı sosyal medya kullanıcıları kendisinin XRP fiyatı hakkındaki görüşünü desteklemiyorlar. Bir kripto para takipçisi, XRP fiyatının 10 bin dolar olmasının “pek muhtemel olmadığını” ama yine de bunun “imkansız bir şey olmadığını” söyledi.

Credible Crypto bu soruya XRP fiyatının 10 bin dolar olabilmesi için XRP’nin piyasa değerinin ne kadar büyük olması gerektiğini söyleyerek yanıt verdi. Anlık veriler sirkülasyonda 45,162,407,484 adet XRP olduğunu göstermekte. Sirkülasyondaki anlık sayıyı baz alarak; XRP fiyatının şu anda 10 bin dolar olması için XRP piyasa değerinin 451 trilyon dolar olması gerekir. Buna dikkat çeken analist, bu sosyal medya kullanıcısına karşı çıkarak XRP’nin 10 bin dolar olmasının mümkün olmadığını vurguladı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment