Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

XRP Swell Conference’a Rağmen Değer Kaybediyor

Piyasanın en büyük kripto paralarından biri olan XRP son birkaç saat içerisinde epey değer kaybetti.

Pek çok XRP yatırımcısı XRP fiyatının bu birkaç gün içerisinde yükselişe geçmesini bekliyordu ancak XRP en azından şimdilik düşüş yaşıyor.

Yükseleceği Öngörülüyordu

Ripple 7-8 Kasım tarihlerinde her yıl düzenlediği Swell Conference’ı düzenliyor.

Swell Conference genelde XRP fiyatını olumlu yönde etkiliyor ve XRP, etkinlik sırasında ve sonrasında değer kazanmaya başlıyor. XRP yatırımcıları Swell Conference’ın XRP fiyatını bu yıl da harekete geçirmesini bekliyorlardı ancak henüz böyle bir şey yaşanmadı.

XRP geçtiğimiz son bir ay içerisinde genel olarak iyi bir performans sergileyip yüzde 15 oranında değer kazansa da son birkaç saat içerisinde epey değer kaybetti.

Ripple’ın etkinlik sırasında XRP ile ilgili olumlu açıklamalar yaptığını da vurgulamak lazım. Brad Garlinghouse şirket olarak toplamda 300’den fazla müşteriye hizmet verdiklerini açıkladı.

Garlinghouse buna ek olarak piyasadaki kripto paraların yüzde 99’unun batacağını belirtti. Garlinghouse’a göre ancak XRP gibi spesifik bir sorunu çözmeye çalışan kripto paralar ayakta kalabilecekler.

Düşmeye Devam Ediyor

Coinmarketcap verilerine göre XRP fiyatı son yirmi dört saat içerisinde neredeyse yüzde 5 oranında değer kaybetti.

Bazı kripto para yatırımcıları Swell Conference’ı göz önüne alarak XRP’den uzun pozisyon almışlardı. Ancak Alex Saunders gibi bazı analistlere göre XRP’den uzun pozisyon alan yatırımcıların büyük bir kısmı şimdi bu pozisyonları tafsiye ediyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment