Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

XRP Tokyo 2020 Olimpiyatlarının Resmi Kripto Parası Olabilir Mi? İmza Kampanyası Başlatıldı

XRP‘yi 2020 yılında düzenlenecek olan Tokyo Olimpiyatlarının resmi kripto para birimi yapmak için ortalıkta dolaşan bir imza kampanyasına, ciddi oranda katılım sağlandı.  Basın saatine göre 10.000 kişinin üstüne çıkan imza kampanyası, her geçen saniye artmaya devam ediyor.

Olimpiyatların Resmi Kripto Para Birimi

Ripple Labs’ın ürettiği XRP kripto para birimini Tokyo olimpiyatlarının resmi kripto para birimi yapma girişim aslında pek de şaşırtıcı değil. Kampanya Ken Takahashi isimli bir kullanıcı tarafından başlatılmış olsa da, Ripple bu gibi ses getiren etkinlikleri halletme konusunda oldukça başarılı bir firma. İmza kampanyasında belirtilene göre, bu denli büyük bir etkinlik yetkililere bir kaç konuda sıkıntı yaşatabilir.

”Turistler ülkeye akın ettikçe, yerel para birimine olan talep de uçuşa geçecek ve döviz bürolarının önünde uzun kuyruklar oluşacak. Bu durum geçmişte Pekin 2008 ve Rio 2016 olimpiyatlarında da görüldü. Kafa karıştıran döviz oranları ve dil engeli problemi daha da arttıracaktır.”

Ken Takahashi ise bunca probleme karşı tek bir çözüm, XRP’yi gündeme getiriyor. XRP’nin sağladığı güvenliğin yanı sıra hızlı işlem süresi de, yukarıda belirtilen problemlere mutlak çözüm getirebilir.

Hedeflenen imza limiti 15.000 ve tahminlerimize göre bu oran 1 haftadan kısa bir süre içerisinde tekrar aşılacaktır.

XRP geçtiğimiz Eylül ayında çok hareketli bir son hafta geçirdikten sonra, ne yazık ki Ekim içerisinde aynı performansı sergileyemedi ve %60 oranında haftalık düşüş yaşadı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment