Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

XRP Yatırımcıları İçin “Yılın Fırsatı” Yaklaşıyor!

Ripple bundan birkaç hafta sonra her yıl düzenlediği Swell etkinliğini düzenleyecek.

Kripto para sektöründeki bazı analistlere göre bu etkinlik, XRP yatırımcıları için yılın fırsatı olabilir.

Swell Yaklaşıyor

Ripple her yıl Swell adlı bir etkinlik düzenliyor. Bu etkinliğe finans, teknoloji gibi alanlardan uzman isimler katılıyor. Geçtiğimiz yıl 1-2 Ekim tarihlerinde düzenlenen etkinliğin açılış konuşmasını Bill Clinton yapmıştı. Bu uzmanlar etkinlikte dünyadaki gelişmeleri değerlendiriyor ve sektörün gidişatını yorumluyorlar.

Swell etkinliğinin önemli olmasının bir diğer sebebi ise Ripple’ın bu etkinlik sırasında yaptığı açıklamalar. Şirket her yıl düzenlenen bu etkinlikte XRP’nin geleceğiyle ilgili önemli açıklamalarda bulunuyor ve bazı planlarını duyuruyor.

Bu yıl 7-8 Kasım tarihlerinde Singapur’da düzenlenecek olan bu etkinlik, XRP fiyatının yeniden yükselişe geçmesini sağlayabilir.

Yılın Fırsatı

Ripple’ın düzenlediği bu etkinlik genelde XRP fiyatının ciddi anlamda yükselmesine yol açıyor.

Geçtiğimiz yıl 18 Eylül tarihinde 0.27 dolar olan XRP fiyatı, Swell etkinliği düzenlendiği gün 0.6 dolara kadar yükselmişti.

2017’de düzenlenen etkinlikte de buna benzer bir durum yaşanmıştı. Eylül 2017 sonlarında 0.17 dolar seviyelerinde ilerleyen XRP, 16-17 Ekim 2017 tarihine gelindiğinde 0.26 dolara çıkmıştı.

Kripto para yatırımcıları bu sene 7-8 Kasım tarihinde düzenlenecek olan etkinliğin yine geçtiğimiz yıllardakine benzer bir etki yaratabileceğini düşünüyorlar. Öyle ki bir kripto para analisti XRP’den etkinlik düzenlenmeden önce uzun, etkinlik düzenlendikten sonra ise kısa pozisyon almayı öneriyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment