Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

XRP Yatırımcılarını Umutlandıran Haber, Bugün Geldi

XRP‘nin üç ödeme koridorundaki likiditesini takip eden Twitter botu, bugün neredeyse üç koridorda da likidite rekoru kırılma noktasına gelindiğini ortaya çıkardı.

XRP Likiditesi Artıyor

Ripple‘ın On-Demand-Liquidity isimli ürünü kullanılarak oluşturulan ödeme koridorlarında XRP kripto para biriminin sunduğu hız ve düşük işlem ücretinden faydalanıyor. Şu an için Ripple’ın en büyük üç ödeme koridorunun ise Filipinler, Avustralya ve Meksika olduğu biliniyor. Meksika’daki ödeme koridoruna aracılık eden kurum Bitso kripto para borsası, Avustralya’daki koridora aracılık eden kurum BTC Markets platformu ve son olarak Filipinler koridoruna aracılık eden kurum ise Coins.ph borsası olarak biliniyor.

Twitter’daki Likidite Endeks Botunun paylaştığı verilere göre Bitso’nun günlük 33.5 milyon dolarlık XRP transfer rekoru bugün ulaşılan 29,5 milyon dolarlık seviye ile neredeyse kırılıyordu.

XRP’nin genellikle Bitcoin fiyatından bağımsız hareket ettiği biliniyor ve bugün elde edilen yükselişin de BTC’den bağımsız bir şekilde, XRP’nin likiditesinden kaynaklandığı düşünülebilir. Üç ödeme koridorunda da ciddi artışlar görülmesi aslında kurumsal yatırımcıların XRP kullanımına olan ilgisinin de arttığını gösteriyor. Bu da bireysel yatırımcıların fiyat artışı konusundaki umutlarını taze tutmaya yarıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment